Jeg bor i Silkeborg, og du er altid velkommen på mit lille værksted. Du kan kontakte mig på tlf. 2926 8740 eller cecilieskak@mail.com

Hvem er evaC?

Jeg er eva C.

Mit egentlige navn er Eva Cecilie, men som kunstner kalder jeg mig Eva C.

Jeg er autodidakt kunstner og har igennem flere år arbejdet med broderi og collage på hobbyplan. I 2014 gjorde jeg alvor af min hobby ved at begynde at udstille og sælge mine værker. Sidenhen har jeg for alvor fundet ind til mit kunstneriske DNA, og jeg arbejder nu professionelt med min kunst.

EvaC-art er SLOW-art.

At brodere, skære ud og skabe mønstre tager tid. Og det er netop meningen. Med min kunst gør jeg nemlig op med den flygtige hverdag præget af effektivitet, hastighed og tidsoptimering. I stedet søger jeg fordybelse, nærvær og ro i det detaljerige broderi og papirklip. LANGSOMHED er mit mantra.

Mine værker er fortællende. Jeg trækker bogstaveligtalt tråde op gennem historien med statements og kommentarer til gamle fotografier og tekster. Jeg ændrer historien i et fotografi, så der opstår en forbindelse til nutiden. Mit ønske er, at beskueren skaber sin fortælling i betragtningen af værkerne. Titlen er en ledetråd, og den er så tilpas ”åben”, at man selv kan digte videre og fortolke værket ud fra den.

Jeg nærer stor passion for ældet papir, gamle billeder, tekster – og håndarbejde og håndens arbejde. Jeg elsker broderi og gammel håndskrift. Begge dele emmer af tid og sirlighed. Derudover finder jeg en skønhed i det uperfekte som eksempelvis ældet papir præget af lys, fugt og insekter. Kombinationen af disse elementer kombineret med farvestærkt broderi og mønstre emmer af æstetik, historie og tid.

Så stop op, tag dig tid og fordyb dig i mine værkers mange detaljer. De er en fortællende accessories.

Har du tid?

Mine originale collager

En collage er en sammensætning af forskellige elementer såsom billeder, tekster, bogomslag, broderi, stof osv.

Mine originale collager er bygget op af akrylfarver, papir, papirklip og broderi. De er monteret på gamle bogomslag eller kraftigt papir. Alle originale collager er indrammet professionelt med særligt art-glas og afstandsliste. Afstandslisten løfter glasset fra værket, så værket forbliver tredimensionelt.

Giclée-tryk

Enkelte af mine værker får jeg trykt i begrænset oplag som giclée-tryk. Giclée-tryk er en avanceret trykketekning, som giver langtidsholdbare billeder med lysstærke farver og meget detaljeret farveprint på kraftigt papir.

Mine giclée-tryk er nummererede og signerede. De kan købes ved at kontakte mig på cecilieskak@gmail.com. Alle trykkene sælges med ramme – enten en sortmalet træramme eller i eg.

Ønsker man at købe et tryk, som skal sendes, er det uden ramme. Prisen tillægges porto på 54 kr. uafhængigt af antal.

Bestilling af collager med broderi

Jeg laver også værker på bestilling. Kontakt mig på cecilieskak@gmail.com eller tlf. 2926 8740 for flere oplysninger og muligheder.